Inbjudan till jobbdag 3 maj

                                            

                                                          Inbjudan…..

 

……till arbetsdag lördag 3 maj. Vi kommer att vara där mellan 10-14. Hoppas Ni har tid att ”dra Ert strå till stacken” och/eller jobba med eget. Kom när det passar Er.

 

Redskapsboden ovan kommer vi att köpa och AME har lovat att montera den åt oss. De kommer också att köra dit den till oss ifrån deras arbetsplats. Först måste den hämtas i Marieberg på Bauhaus. Vi har byggnadstillstånd för boden och en plats, som vi hyr av Kommunen uppe vid ”rundkörningen” där vi ska ställa den. Vi behöver göra iordning underlaget för boden och placera ut lekablock för den att vila på.

 

Vi tänker göra iordning ett gemensamt kryddland.

 

Dessutom behöver vi köra ut sand/jordhögen på obearbetade delar av lotterna. Det är bra att blanda upp lerjorden med denna sandblandade jord.

 

4 maj kommer vi att vara med på Plantbytardagen vid Hembygdsgården. Vi har även tryckt upp ett antal av Broschyren, som vi tänker låta ligga med på bordet 4 maj.

 

Ta med fika och något att grilla. Vi sätter igång grillen vid lunchtid.

 

Vi ses!

 


Odlingsföreläsning

Kom och lyssna, det här verkar vara en intressant föreläsning!
 
 

1 april

Vi har jobbat hårt idag hm.... 
 
Nej bara på skoj, vi har verkligen varit i farten. Bl a med att skotta ut grus att ha under redskapsboden. Vi har sågat ner rönnen, vi har skottat sandjorden. Och fikat förstås. I morgon ska vi elda.
 
 

RSS 2.0